close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Gedenkteken met maritiem thema voor urnenkelder Glas, natuursteen

Op een glazen letterplaat die helemaal voorzien in van een glasprint, zijn de mogelijkheden qua vormgeving zo goed als eindeloos. Dit imposante gedenkteken voor een urnenkelder is een fraai voorbeeld van hoe er op een kleiner oppervlak geheel persoonli... lees meer >
Product
25405
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Grafzerken, Kleurrijk, Onderhoudsvrij, Zuilen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed, Grafzerken, Kort graf
Hobby, sport of beroep
Beroep of werk, Hobby, Sport
Kleur
Blauw, Kleurrijk, Zwart
Liggende deel
Natuursteen
Materiaal
Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Zwart
Productsoort
Glazen foto
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Op een glazen letterplaat die helemaal voorzien in van een glasprint, zijn de mogelijkheden qua vormgeving zo goed als eindeloos. Dit imposante gedenkteken voor een urnenkelder is een fraai voorbeeld van hoe er op een kleiner oppervlak geheel persoonlijk en uniek gedenkteken kan worden gemaakt. De glasplaat bestaat uit een grote foto die door de familie zelf kan worden uitgekozen of meegebracht. Wij kunnen de foto's vervolgens op verzoek voor u aanpassen, zodat we samen met u het gewenste beeld creëren. Een decoratief detail van de glasplaat is de gebrokkelde bovenzijde. Deze gebrokkelde rand zorgt voor een wat ruwer accent in de uitstraling van dit gedenkteken. Naast de glasplaat staan vier palen van natuursteen, die de typische zwart-witte meerpalen of, eigenlijk een dukdalf, symboliseren. Dit sluit goed aan bij het beeld op de glazen letterplaat. Dit alles staat op een kleine vierkante dekplaat van natuursteen. Deze plaat is gepolijst zodat de levendige textuur en de diepe grijze kleur van het natuursteen goed naar voren komt.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Soortgelijke modellen