close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Gedenkteken met sierlijke RVS band foto 1

Gedenkteken met sierlijke RVS band Natuursteen, rvs

Op de sierlijke RVS band kan een persoonlijke tekst worden gemaakt. U kunt zelf hiervoor de tekst bepalen en wij kunnen u hierin ook adviseren. Omdat de meeste elementen van natuursteen zijn gemaakt, contrasteert de RVS band op fraaie wijze met de rest... lees meer >
Product
33035
Collectie
Exclusief, Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
donker, Zwart
Liggende deel
Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal
Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren
Zwart
Staande deel
Natuursteen en RVS
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Op de sierlijke RVS band kan een persoonlijke tekst worden gemaakt. U kunt zelf hiervoor de tekst bepalen en wij kunnen u hierin ook adviseren. Omdat de meeste elementen van natuursteen zijn gemaakt, contrasteert de RVS band op fraaie wijze met de rest van het gedenkteken. Het natuursteen dankt zijn glanzende oppervlak aan het polijsten, hierdoor wordt de textuur goed zichtbaar. Het liggende gedeelte is opgedeeld in drie vakken, waarvan er twee zijn opgevuld met split. Het middelste vak bevat tuinaarde en hierin kan beplanting worden aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen