close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument met rvs letters foto 1

Grafmonument met rvs letters Natuursteen, rvs

De rvs letters zijn in eigen handschrift op het grafmonument bevestigd. De tekst rechtsonder is gezandstraald in ingeschilderd.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel bre... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
21110
Collectie
Exclusief, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
donker, Zwart
Liggende deel
Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal
Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren
Zwart
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

De rvs letters zijn in eigen handschrift op het grafmonument bevestigd. De tekst rechtsonder is gezandstraald in ingeschilderd.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen