close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Gedenkteken met spiraal Natuursteen

Het gedenkteken bevat een spiraal in de vorm van een ammoniet.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of e... lees meer >
Product
18174
Collectie
Ambachtelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Kunstenaars
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Antraciet, Blauw, Grijs
Liggende deel
Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Antraciet, Blauw
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Het gedenkteken bevat een spiraal in de vorm van een ammoniet.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen