close
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen grafmonument AE06 met foto foto 1

Glazen grafmonument AE06 met foto Glas

Een staande gebogen glaspaneel van blank floatglas met verstekgeslepen staande randen. De achterzijde is gematteerd en voorzien van een helder uitgespaarde tekst. Op de achterzijde is een fotoprint aangebracht in een helder uitgespaard kader. Het glasp... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44011
Collectie
Exclusief, Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Blauw, Bruin
Materiaal
Glas
Productsoort
Fotoartikel, Glazen foto
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Een staande gebogen glaspaneel van blank floatglas met verstekgeslepen staande randen. De achterzijde is gematteerd en voorzien van een helder uitgespaarde tekst. Op de achterzijde is een fotoprint aangebracht in een helder uitgespaard kader. Het glaspaneel is bevestigd op een gebogen Omega Brown graniet voetstuk met hiervoor een omranding van Omega Brown graniet met vooraan een plantstrook gevuld met tuinaarde. In het bovenste vak liggen Rosa Corallo brokjes.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen