close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen grafmonument AE22 foto 1

Glazen grafmonument AE22 Glas

Een gebogen glaspaneel van blank floatglas waarvan de linkerzijde verstekgeslepen is en de rechterzijde geknabbeld. Het glaspaneel is voorzien van een fotoprint en een gezandstraalde tekst. Het liggende gedeelte bestaat uit grove flagstones van Pallisa... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44027
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal
Glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Een gebogen glaspaneel van blank floatglas waarvan de linkerzijde verstekgeslepen is en de rechterzijde geknabbeld. Het glaspaneel is voorzien van een fotoprint en een gezandstraalde tekst. Het liggende gedeelte bestaat uit grove flagstones van Pallisander met daartussen aan weerszijden stroken van blank floatglas.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen