close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Natuurlijk gedenkteken Glas

Natuurlijk gedenkteken met ruwe keien en beplanting op de grafbedekking. De afbeelding van de reiger is prachtig versmolten in glas. De siergrassen achter de glasplaat benadrukken het natuurlijke karakter van dit gedenkteken.De natuur levert ons de moo... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
18746
Bloem, plant of boom
Bloem/plant
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Natuurlijk
Dieren
Dieren 3d, Reiger, Vogel
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Groen
Liggende deel
Geheel beplanting, Natuurlijk
Materiaal
Glas
Staande deel
Glas, Natuurlijk en glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Natuurlijk gedenkteken met ruwe keien en beplanting op de grafbedekking. De afbeelding van de reiger is prachtig versmolten in glas. De siergrassen achter de glasplaat benadrukken het natuurlijke karakter van dit gedenkteken.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen