close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruw grafmonument 24a met glas foto 1

Ruw grafmonument 24a met glas Glas, natuursteen

Twee glasplaten met geknabbelde zijden zodat een ruw effect ontstaat verzonken in een grondplaat van Zwart graniet met een grof ruw gehakt deel.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in ... lees meer >
Product
43953
Collectie
Natuurlijk, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Blauw
Materiaal
Glas, Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Twee glasplaten met geknabbelde zijden zodat een ruw effect ontstaat verzonken in een grondplaat van Zwart graniet met een grof ruw gehakt deel.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Soortgelijke modellen