close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen grafmonument AE23 met bloemen foto 1

Glazen grafmonument AE23 met bloemen Glas

Het staande glaspaneel bestaat uit blank floatglas. Op de achterzijde is een digitale fotoprint aangebracht. Op de voorzijde is een tekst gezandstraald en ingebrand met emaille. Het liggende element bestaat uit een omranding van bezandgesmolten blank f... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44028
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal
Glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Het staande glaspaneel bestaat uit blank floatglas. Op de achterzijde is een digitale fotoprint aangebracht. Op de voorzijde is een tekst gezandstraald en ingebrand met emaille. Het liggende element bestaat uit een omranding van bezandgesmolten blank floatglas voorzien van een grijze emaille aan de onderzijde. In de omranding is aan de onderzijde een tekst gezandstraald.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen