close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen grafmonument AE26 met RVS foto 1

Glazen grafmonument AE26 met RVS Glas, rvs

Een achterste glaspaneel van blank floatglas rondom geslepen, voorzien van een gezandstraalde tekst ingebrand met witte emaille. Het voorste paneel met diagonale bovenzijde is door middel van afstandshouders bevestigd op het achterste paneel. Het ligge... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44030
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal
Glas, RVS
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Een achterste glaspaneel van blank floatglas rondom geslepen, voorzien van een gezandstraalde tekst ingebrand met witte emaille. Het voorste paneel met diagonale bovenzijde is door middel van afstandshouders bevestigd op het achterste paneel. Het liggende gedeelte bestaat uit een facetgeslepen RVS omranding met facetten voorzien van diagonale RVS scheidingspanelen, deels bedekt met grote schelpen en in onderaan een plantvak gevuld met tuinaarde.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen