close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen grafmonument AE27 met RVS band foto 1

Glazen grafmonument AE27 met RVS band Glas, rvs

Een glaspaneel van blank floatglas rondom geslepen en voorzien van een gravure en een gezandstraalde tekst met witte emaille ingebrand. De brede RVS band is door middel van afstandshouders bevestigd op het glaspaneel en heeft een uitgespaarde tekst. He... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44031
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Jong en eigentijds, Modern
Materiaal
Glas, RVS
Productsoort
Band, strook of strip, Fotoartikel, Glazen foto
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Een glaspaneel van blank floatglas rondom geslepen en voorzien van een gravure en een gezandstraalde tekst met witte emaille ingebrand. De brede RVS band is door middel van afstandshouders bevestigd op het glaspaneel en heeft een uitgespaarde tekst. Het liggende element bestaat uit een RVS omranding met facetten met hierbinnen grijze Beach Pebbles.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen