close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen grafmonument AE31 | E151 met zwevend glas foto 1

Glazen grafmonument AE31 | E151 met zwevend glas Glas, rvs

Een liggend glaspaneel van blank floatglas, aan de korte zijden verstekgeslepen en voorzien van tekst. Door middel van RVS glassteunen is het glaspaneel bevestigd op de grondplaat. De grondplaat is bezand gesmolten en aan de onderzijde voorzien van een... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44037
Collectie
Grafzerken, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Materiaal
Glas, RVS

Informatie over dit gedenkteken

Een liggend glaspaneel van blank floatglas, aan de korte zijden verstekgeslepen en voorzien van tekst. Door middel van RVS glassteunen is het glaspaneel bevestigd op de grondplaat. De grondplaat is bezand gesmolten en aan de onderzijde voorzien van een emaillelaag. Dit geheel is geplaatst binnen een RVS kader.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen