close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komend weekend zijn wij openarrow_forward
Glazen grafmonument AE57 met bloemen foto 1

Glazen grafmonument AE57 met bloemen Glas, natuursteen

In dit monument is een mooi voorbeeld te zien van een combinatie van blauw floatglas en gesmolten antiekglas welke geappliqueerd zijn op het monument. Dit is een dubbel grafmonument.Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of v... lees meer >
Product
44066
Artikelnummer
Persoonlijk en uniek
Bloem, plant of boom
Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Kleurrijk, Robuust/groot
Glas
Glasfusing
Graftype
Robuust/groot
Kleur
Blauw, Kleurrijk
Materiaal
Glas, Natuursteen
Persoonlijke toevoeging
Afbeelding - glas, Decoratie - glas, Glasfusing decoratie - glas
Productgroep
Grafmonumenten
Subtype
Staande steen met vloer
Vormgeving
Bijzonder persoonlijk, Robuust/groot, Schuin
Productomschrijving
In dit monument is een mooi voorbeeld te zien van een combinatie van blauw floatglas en gesmolten antiekglas welke geappliqueerd zijn op het monument. Dit is een dubbel grafmonument.
Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Soortgelijke modellen