close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen grafmonument AE70 met 2 gebogen glasplaten foto 1

Glazen grafmonument AE70 met 2 gebogen glasplaten Glas

Twee gebogen glasplaten die voor elkaar staan geplaatst binnen een omranding van glas.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en pers... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44079
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal
Glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Twee gebogen glasplaten die voor elkaar staan geplaatst binnen een omranding van glas.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen