close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Glazen kindergrafsteen met stripheld Glas, natuursteen

Op grafmonumenten kunnen we ieder gewenst beeld verwerken. Het maakt een gedenkteken extra persoonlijk wanneer een afbeelding, foto of illustratie wordt toegepast die echt aansluit bij de interesses van diegene. In dit glazen grafmonument is de afbeeld... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
32689
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Film en televisie, Jong en eigentijds, Kleurrijk
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Kleur
Rood
Leeftijd
kind
Materiaal
Glas, Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Op grafmonumenten kunnen we ieder gewenst beeld verwerken. Het maakt een gedenkteken extra persoonlijk wanneer een afbeelding, foto of illustratie wordt toegepast die echt aansluit bij de interesses van diegene. In dit glazen grafmonument is de afbeelding van een stripheld op de letterplaat verwerkt. Door het rustige kleurgebruik in de rest van het monument, komen de kleuren van deze illustratie extra goed uit. Naast de illustratie, die met glasfusing is gemaakt, is veel ruimte gelaten voor de persoonlijke opschriften. Deze zijn ook op een afstand goed leesbaar omdat de semi-transparante achtergrond voldoende contrast geeft om alle letters duidelijk weer te geven.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen