close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Speels grafmonument met roze vlinders Glas, natuursteen

Dit roze grafmonument is ontworpen voor een jong meisje. Er is veel glas gebruikt omdat hier heel fraai de juiste sfeer mee gemaakt kan worden. Met speciale smelttechnieken heeft het glas van de omranding bijvoorbeeld een heldere roze kleur gekregen en... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
33745
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Met bijzondere betekenis, Modern, Onderhoudsvrij
Dieren
Dieren 3d, Vlinder
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Roze
Materiaal
Glas, Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Dit roze grafmonument is ontworpen voor een jong meisje. Er is veel glas gebruikt omdat hier heel fraai de juiste sfeer mee gemaakt kan worden. Met speciale smelttechnieken heeft het glas van de omranding bijvoorbeeld een heldere roze kleur gekregen en heeft de voorste glazen letterplaat een gedruppelde textuur waardoor deze iets ondoorzichtig wordt. Zo komen de namen beter uit die geëmailleerd zijn aangebracht en zorgen de met glasfusing gemaakte vlinders voor die speelse noot. Daarachter staat een tweede glasplaat waarop met een andere smelttechniek een golvende decoratie is gemaakt. Het grafmonument krijgt hierdoor meer diepte. Het liggende deel is binnen de roze omranding van glas bedekt met gladde grijze kiezels.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen