close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen kindermonument met glooiende vormen foto 1

Glazen kindermonument met glooiende vormen Glas, natuursteen

Glooiende, organische vormen geven een monument vaak een vriendelijke uitstraling. Dat geldt ook voor dit kindermonument van glas, waarin overal golvende lijnen zijn aangebracht. De glazen letterplaat heeft een wat ruwere structuur, waardoor de achterg... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
28257
Bloem, plant of boom
Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie
Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Kleurrijk
Dieren
Dieren decoratie 2d, Vlinder
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Roze
Materiaal
Glas, Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Glooiende, organische vormen geven een monument vaak een vriendelijke uitstraling. Dat geldt ook voor dit kindermonument van glas, waarin overal golvende lijnen zijn aangebracht. De glazen letterplaat heeft een wat ruwere structuur, waardoor de achtergrond iets matter wordt. Hierdoor komen de aangebrachte teksten en afbeeldingen extra goed naar voren. Om eenheid in het kindermonument te brengen, komt de glooiende vorm van de letterplaat terug in de matte, lichtgrijze dekplaat met het uitgespaarde bloemvak. Het oppervlak en de randen hiervan zijn zacht gemaakt en tezamen met de aangeplante lavendel zorgt het voor een vriendelijke aanblik.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen