close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komend weekend zijn wij openarrow_forward
Grafkei 09  foto 1

Grafkei 09  Ruwe steen, zwerfkeien

Grafkei met glazen vlinders. Deze vlinders van glas kunnen in ieder gewenste kleurencombinatie worden uitgevoerd.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maa... lees meer >
Product
43877
Artikelnummer
15801
Collectie
Beelden en Symbolen, Natuurlijk, Ruwe steen
Dieren
Dieren 3d, Vlinder
Glas
Glasfusing
Materiaal
Ruwe steen, Zwerfkeien
Persoonlijke toevoeging
Decoratie - glas, Dieren 3d, Glasfusing decoratie - glas
Productgroep
Grafmonumenten
Subtype
Staande steen zonder vloer
Symboliek
Vlinder
Productomschrijving
Grafkei met glazen vlinders. Deze vlinders van glas kunnen in ieder gewenste kleurencombinatie worden uitgevoerd.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Soortgelijke modellen