close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafkei 09  foto 1

Grafkei 09  Ruwe steen, zwerfkeien

Grafkei met glazen vlinders. Deze vlinders van glas kunnen in ieder gewenste kleurencombinatie worden uitgevoerd.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maa... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43877
Collectie
Beelden en Symbolen, Natuurlijk, Ruwe steen
Dieren
Dieren 3d, Vlinder
Materiaal
Ruwe steen, Zwerfkeien
Subtype
Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafkei met glazen vlinders. Deze vlinders van glas kunnen in ieder gewenste kleurencombinatie worden uitgevoerd.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Soortgelijke modellen