close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruwe grafsteen 05 met uitgehakte boom foto 1

Ruwe grafsteen 05 met uitgehakte boom Natuursteen, ruwe steen

Grafsteen met gepolijste voorzijde en ruw gehakte zijkanten en met een uitgehakte boom. Rechts ziet u een voorbeeld van een geplaatst grafmonument, waarbij de boom naar wens van de familie is gemaakt.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het ... lees meer >
Product
43849
Bloem, plant of boom
Boom, Boom/blad 3d
Collectie
Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars, Natuurlijk, Ruwe steen
Kleur
Zwart
Materiaal
Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren
Zwart
Subtype
Staande steen zonder vloer
Productomschrijving
Grafsteen met gepolijste voorzijde en ruw gehakte zijkanten en met een uitgehakte boom. Rechts ziet u een voorbeeld van een geplaatst grafmonument, waarbij de boom naar wens van de familie is gemaakt.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen

Soortgelijke modellen