close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komend weekend zijn wij openarrow_forward
Ruwe grafsteen 07 van Palissander foto 1

Ruwe grafsteen 07 van Palissander Natuursteen, ruwe steen

Palissander letterplaat van 12 cm. dik. Als de letterplaat aan de voorzijde vlak genoeg is,kunnen er gezandstraalde letters aangebracht worden. Voor letters op ruw oppervlak geldt een meerprijs van € 3,00 per letter/teken.Door het gebruik van beelden o... lees meer >
Product
43861
Artikelnummer
15803
Bloem, plant of boom
Bloem/plant, Bloem/plant 3d, Roos
Collectie
Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Natuurlijk, Ruwe steen
Diverse tags
Ruwe steen
Kleur
Bruin
Liefde
Roos
Materiaal
Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren
Rood/oranje/bruin
Persoonlijke toevoeging
Decoratie - natuursteen
Productgroep
Grafmonumenten
Steennaam
Palissander
Subtype
Staande steen zonder vloer
Symboliek
Roos
Vormgeving
Bijzonder persoonlijk
Productomschrijving
Palissander letterplaat van 12 cm. dik. Als de letterplaat aan de voorzijde vlak genoeg is,kunnen er gezandstraalde letters aangebracht worden. Voor letters op ruw oppervlak geldt een meerprijs van € 3,00 per letter/teken.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Soortgelijke modellen