close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruwe grafsteen 07 van Palissander foto 1

Ruwe grafsteen 07 van Palissander Natuursteen, ruwe steen

Uit de steen is d.m.v. beeldhouwwerk een roos aangebracht.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobb... lees meer >
Product
43861
Bloem, plant of boom
Bloem/plant, Bloem/plant 3d, Roos
Collectie
Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Natuurlijk, Ruwe steen
Kleur
Bruin
Materiaal
Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren
Rood/oranje/bruin
Subtype
Staande steen zonder vloer
Productomschrijving
Uit de steen is d.m.v. beeldhouwwerk een roos aangebracht.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen


Soortgelijke modellen