close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument Cortenstaal model 2016-140 foto 1

Grafmonument Cortenstaal model 2016-140 Cortenstaal, natuursteen

Modern grafmonument bestaande uit een combinatie van gezoet Zwart graniet met Cortenstaal. In de liggende plaat is een uitgesneden tekst verwerkt. Op de staande plaat is een palmtak uitgesneden. Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontwo... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43774
Bloem, plant of boom
Aren/Korenaren, Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie
Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Antraciet, Grijs
Materiaal
Cortenstaal, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Antraciet, Grijs
Productsoort
Band, strook of strip
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Modern grafmonument bestaande uit een combinatie van gezoet Zwart graniet met Cortenstaal. In de liggende plaat is een uitgesneden tekst verwerkt. Op de staande plaat is een palmtak uitgesneden. 

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen