close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Moderne antraciete grafsteen Natuursteen

Deze moderne antraciete grafsteen is in twee kleurtinten uitgevoerd, terwijl hier slechts één natuursteensoort is gebruikt. Door het oppervlak op een andere manier te bewerking krijgt de steen een andere kleurtint. Het staande deel bestaat uit twee let... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
35270
Bloem, plant of boom
Bloem/plant, Roos
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Kleur
Antraciet, donker, Grijs
Liggende deel
Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Antraciet, Grijs
Productsoort
Letterplaat
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Deze moderne antraciete grafsteen is in twee kleurtinten uitgevoerd, terwijl hier slechts één natuursteensoort is gebruikt. Door het oppervlak op een andere manier te bewerking krijgt de steen een andere kleurtint. Het staande deel bestaat uit twee letterstenen waarbij de grote lettersteen licht gepolijst is. Hierdoor wordt de steen iets glanzend en de kleur wordt intenser. De letters zijn ingegraveerd en vervolgens met een grijze verf ingeschilderd. Dit in combinatie met het schreeflettertype zorgt het voor een eigentijdse klassieke uitstraling. De rechter lettersteen heeft juist een ruwer oppervlak, waarbij de randen allemaal ruw zijn gehakt. Door het ruwere oppervlak wordt de steen lichter van kleur. Hier sieren de twee ingegraveerde rozen de steen. Het liggende deel bestaat uit twee dekplaten die van voor naar achteren lopen met daartussen een bloemstrook. De dekplaten hebben dezelfde afwerking als het deel van de lettersteen waar ze op uitkomen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen