close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Warm gedenkteken met brons en rvs paardje Natuursteen

Dit gedenkteken is opgetrokken uit een natuursteen met een warme kleur een diepe textuur. De donker getinte delen van natuursteen zijn gezoet, waardoor de natuurlijke kleuren van de steen goed naar voren komen vanwege het gladde oppervlak, maar er wel ... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
33750
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Dieren
Paard
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
donker, Grijs, Groen
Liggende deel
Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Groen
Productsoort
Letterplaat, Split
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Dit gedenkteken is opgetrokken uit een natuursteen met een warme kleur een diepe textuur. De donker getinte delen van natuursteen zijn gezoet, waardoor de natuurlijke kleuren van de steen goed naar voren komen vanwege het gladde oppervlak, maar er wel een matte afwerking is. De omranding aan de rechterzijde en het rechter deel van de lettersteen zijn op deze manier bewerkt. De teksten op de grafsteen zijn met verheven bronzen letters aangebracht. Op het linker deel van de lettersteen is op een subtiele manier een klein silhouet van een paard in rvs toegevoegd. Hier is het natuursteen bovendien lichter van kleur. Dit komt door de nabewerking van het natuursteen dat zorgt voor een subtiel ruw oppervlak. Door de minuscule oneffenheden in het oppervlak wordt de kleur van het steen lichter. Op het liggende deel loopt is de linkerzijde bedekt met een dekplaat die op dezelfde manier is bewerkt. Daarnaast is het rechter vak gevuld met wit split voor een fris accent in het gedenkteken.Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen