close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument dubbel foto 1

Grafmonument dubbel Brons, natuursteen

Grafmonument dubbel met op twee manieren bewerkt natuursteen. Op het linkerdeel van de letterplaat is een bronzen tros druiven bevestigd.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua ma... lees meer >
Product
21036
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Klassiek en traditioneel, Robuust/groot
Graftype
Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur
Blauw, Grijs
Liggende deel
Gedeeltelijk beplanting, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal
Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Blauw, Grijs
Productsoort
Letterplaat
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafmonument dubbel met op twee manieren bewerkt natuursteen. Op het linkerdeel van de letterplaat is een bronzen tros druiven bevestigd.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Soortgelijke modellen