close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument gezoet Zwart graniet model 2016-005 foto 1

Grafmonument gezoet Zwart graniet model 2016-005 Natuursteen

Letterplaat met geschuurde sierranden geplaatst op een voetstuk met hiervoor een omranding met hierop een dekplaat die dezelfde vorm heeft als de letterplaat. Vooraan is een grindvak gemaakt. Rechts ziet u een voorbeeld van een geplaatst grafmonument v... lees meer >
Product
43784
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Antraciet, Zwart
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Antraciet
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Letterplaat met geschuurde sierranden geplaatst op een voetstuk met hiervoor een omranding met hierop een dekplaat die dezelfde vorm heeft als de letterplaat. Vooraan is een grindvak gemaakt. Rechts ziet u een voorbeeld van een geplaatst grafmonument van geheel Orion graniet met een recht plantvak vooraan.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen