close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonument met glasprint en regenboog Glas

De basis van dit grafmonument is vervaardig uit zwart natuursteen. Dwars door het midden is in de lengterichting een fraaie slingerende rivier gemaakt die is opgevuld met split. De rivier wordt overbrugd door een bronzen beeldje van een regenboog en me... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
26254
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Onderhoudsvrij
Dieren
Dieren decoratie 2d, Vogel
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Blauw, Kleurrijk, Zwart
Liggende deel
Natuursteen, Rivier
Materiaal
Glas
Natuursteen kleuren
Blauw
Productsoort
Glazen foto, Vaas
Staande deel
Glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

De basis van dit grafmonument is vervaardig uit zwart natuursteen. Dwars door het midden is in de lengterichting een fraaie slingerende rivier gemaakt die is opgevuld met split. De rivier wordt overbrugd door een bronzen beeldje van een regenboog en mensen. De persoonlijke teksten en naam zijn op de glazen letterplaat gemaakt door middel van een glasprint. Dankzij deze methode kunnen wij samen met u het gehele beeld ontwerpen dat op de glazen letterplaat moet komen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen