close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument met uitgehakte blaadjes foto 1

Grafmonument met uitgehakte blaadjes Natuursteen

Grafmonument met drie uitgehakte bladeren geplaatst op een voetstuk met hiervoor een omranding van twee soorten natuursteen.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, acce... lees meer >
Product
43832
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Zwart
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Zwart
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafmonument met drie uitgehakte bladeren geplaatst op een voetstuk met hiervoor een omranding van twee soorten natuursteen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen