close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonument met zwerfkei Zwerfkeien

Zwerfkeien bevatten van nature een organische schoonheid. Geen een zwerfkei is gelijk en vaak past het erg goed om een zwerfkei dat als grafmonument wordt gebruikt van een subtiele of ingetogen belettering te voorzien. Op deze manier wordt er zoveel mo... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
28270
Collectie
Natuurlijk, Puur natuur
Materiaal
Zwerfkeien
Staande deel
Zwerfkei

Informatie over dit gedenkteken

Zwerfkeien bevatten van nature een organische schoonheid. Geen een zwerfkei is gelijk en vaak past het erg goed om een zwerfkei dat als grafmonument wordt gebruikt van een subtiele of ingetogen belettering te voorzien. Op deze manier wordt er zoveel mogelijk uitgegaan van het natuurlijke karakter. Bij het uitzoeken van een passende zwerfkei adviseren wij om goed rekening te houden met wat u er aan belettering op wilt plaatsen. Het is wel zo prettig dat er voldoende ruimte is. In onze uitgebreide collectie bieden wij zwerfkeien in verschillende vormen en maten aan en we adviseren u hierin graag.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Soortgelijke modellen