close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument model E033 foto 1

Grafmonument model E033 Natuursteen

Zwart granieten letterplaat met facetrand van 10 cm. dik met facetranden geplaatst op een voetstuk welke op een omranding van 8 cm. dik geplaatst is met een extra brede voorbanden een dekplaat van 5 cm. dik met een golf aan de voorzijde en een facetran... lees meer >
Product
43780
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Golfkop, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Antraciet, Zwart
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Antraciet
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Zwart granieten letterplaat met facetrand van 10 cm. dik met facetranden geplaatst op een voetstuk welke op een omranding van 8 cm. dik geplaatst is met een extra brede voorbanden een dekplaat van 5 cm. dik met een golf aan de voorzijde en een facetrand (à € 150,00) rondom. In de onderhoek staat een ronde bloemvaas (prijs is exclusief ronde vaas à € 189,00). Rechts ziet u een foto van een geplaatst grafmonument waarbij de facetrand van de dekplaat iets is verkleind.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen