close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonument model E043 Natuursteen

English Teak letterplaat met prikwerk waardoor een hartje ontstaat geplaatst op een English Teak grondplaat. Rechts ziet u een voorbeeld van dit geplaatste grafmonument gemaakt van Omega Bronw graniet en zonder dekplaat. Op het voetstuk zijn twee uitge... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43799
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Beige, Bruin
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Beige/licht bruin, Rood/oranje/bruin
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

English Teak letterplaat met prikwerk waardoor een hartje ontstaat geplaatst op een English Teak grondplaat. Rechts ziet u een voorbeeld van dit geplaatste grafmonument gemaakt van Omega Bronw graniet en zonder dekplaat. Op het voetstuk zijn twee uitgehakte katten van graniet geplaatst.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen