close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument model E052 foto 1

Grafmonument model E052 Natuursteen

Zwart granieten letterplaat geplaatst op een voetstuk met hiervoor een Zwart granieten omranding met vooraan een rechte plantstrook gevuld met tuinaarde. In het achterste vak ligt wit Carrara grind.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzo... lees meer >
Product
43815
Collectie
Budget, Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Zwart
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Zwart
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Zwart granieten letterplaat geplaatst op een voetstuk met hiervoor een Zwart granieten omranding met vooraan een rechte plantstrook gevuld met tuinaarde. In het achterste vak ligt wit Carrara grind.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen