close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen cortenstaal strip | NR00007 foto 1

Grafsteen cortenstaal strip | NR00007 Cortenstaal, natuursteen

Grafsteen met strip van Cortenstaal. De muzieksteutel is uitgesneden. Hieronder ziet u een voorbeeld van een compleet grafmonument met Cortenstaal omranding. Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kle... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43688
Collectie
Jong en eigentijds, Modern
Graftype
Enkel
Hobby, sport of beroep
Beroep of werk, Hobby
Kleur
Antraciet
Materiaal
Cortenstaal, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Antraciet
Productsoort
Band, strook of strip
Subtype
Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafsteen met strip van Cortenstaal. De muzieksteutel is uitgesneden. Hieronder ziet u een voorbeeld van een compleet grafmonument met Cortenstaal omranding. 

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen