close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen hout 04 | E141 foto 1

Grafsteen hout 04 | E141 Hout, natuursteen

Kruis van Teakhout geplaatst tussen twee ruwe stenen en op een voetstuk met hiervoor een omranding van Teakhout.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan he... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43957
Collectie
Christelijk, Kruis
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Bruin, Rood
Materiaal
Hout, Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Kruis van Teakhout geplaatst tussen twee ruwe stenen en op een voetstuk met hiervoor een omranding van Teakhout.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Hout

Hout staat bekend om zijn warme, natuurlijke uitstraling die een breed spectrum aan kleuren en tinten omvat. Elke houtsoort brengt zijn eigen unieke sfeer en textuur met zich mee. De variatie in nerfpatronen, vaak uniek voor elke stuk, voegt een persoonlijke toets toe die de schoonheid van de natuur weerspiegelt. Hout symboliseert groei, leven en vernieuwing, en staat tegelijkertijd voor stevigheid en duurzaamheid. Het is een materiaal dat met de tijd meegaat en een diepere verbinding met de aarde en haar cycli biedt. Deze eigenschappen maken het een bijzonder en veelzijdig materiaal, gewaardeerd om zijn esthetiek en symbolische waarde.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen