close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen hout 08 foto 1

Grafsteen hout 08 Glas, hout

Twee pilaren van Teakhout met hiertussen een glasplaat. Dit geheel rust op een voetstuk met hiervoor een omranding van Teakhout met hierbinnen tuinaarde.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel dez... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43961
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Bruin, Rood
Materiaal
Glas, Hout
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Twee pilaren van Teakhout met hiertussen een glasplaat. Dit geheel rust op een voetstuk met hiervoor een omranding van Teakhout met hierbinnen tuinaarde.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Hout

Hout staat bekend om zijn warme, natuurlijke uitstraling die een breed spectrum aan kleuren en tinten omvat. Elke houtsoort brengt zijn eigen unieke sfeer en textuur met zich mee. De variatie in nerfpatronen, vaak uniek voor elke stuk, voegt een persoonlijke toets toe die de schoonheid van de natuur weerspiegelt. Hout symboliseert groei, leven en vernieuwing, en staat tegelijkertijd voor stevigheid en duurzaamheid. Het is een materiaal dat met de tijd meegaat en een diepere verbinding met de aarde en haar cycli biedt. Deze eigenschappen maken het een bijzonder en veelzijdig materiaal, gewaardeerd om zijn esthetiek en symbolische waarde.

Soortgelijke modellen