close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafsteen kindergraf met persoonlijke glasprint Glas, natuursteen

Voor kindergrafmonumenten of kindergrafstenen wordt vaak glas gebruikt. Met onze adviseur ontwerpt u het gehele monument en ons grafische team helpt u om tot een bijzondere afbeelding op het glas te komen. Op de grafsteen van dit kindergraf is een held... lees meer >
Product
32245
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Modern
Dieren
Dieren 3d, Vlinder
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Blauw
Materiaal
Glas, Natuursteen
Productsoort
Fotoartikel, Glazen foto
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Voor kindergrafmonumenten of kindergrafstenen wordt vaak glas gebruikt. Met onze adviseur ontwerpt u het gehele monument en ons grafische team helpt u om tot een bijzondere afbeelding op het glas te komen. Op de grafsteen van dit kindergraf is een heldere glasplaat geplaatst met een mooie bewerkte persoonlijke foto, waarin zachte wolken als passende achtergrond zijn gekozen. De glasplaat wordt stevig op zijn plek gehouden door de hartvormige rvs houders op de dekplaat van natuursteen. Ook op deze dekplaat komende zachte organische vormen terug dankzij de matte afwerking, de bloemvormige sparing en de afgeronde randen. Een mooi roze glazen vlindertje en een liggend glasplaatje met een persoonlijke tekst maken het kindergrafmonument extra bijzonder.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Soortgelijke modellen