close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen met bronzen Maria foto 1

Grafsteen met bronzen Maria Brons, natuursteen

Het Mariabeeld is aan de achterzijde bevestigd aan de grafsteen. De overige bronzen grafaccessoires hebben dezelfde kleurtint waardoor ze een passend geheel vormen.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hie... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
19826
Collectie
Beelden en Symbolen, Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Golfkop
Dieren
Dieren 3d, Vogel
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Kleur
Grijs
Liggende deel
Gedeeltelijk beplanting, Golfvorm of bogen, Kleine uitsparing, Natuursteen
Materiaal
Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Grijs
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Het Mariabeeld is aan de achterzijde bevestigd aan de grafsteen. De overige bronzen grafaccessoires hebben dezelfde kleurtint waardoor ze een passend geheel vormen.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen