close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafsteen met drie zuilen en graflantaarn Natuursteen

Monument met een compositie van drie zuilen. In de laagste zuil is een RVS lantaarn opgenomen. De tekst is gezandstraald aangebracht op de hoogste zuil. Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en ui... lees meer >
Product
1204
Collectie
Exclusief, Lichte grafstenen, Modern, Onderhoudsvrij, Zuilen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Grijs, licht
Liggende deel
Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Grijs
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Monument met een compositie van drie zuilen. In de laagste zuil is een RVS lantaarn opgenomen. De tekst is gezandstraald aangebracht op de hoogste zuil.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen