close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafsteen met drie zuilen en graflantaarn Natuursteen

Monument met een compositie van drie zuilen. In de laagste zuil is een RVS lantaarn opgenomen. De tekst is gezandstraald aangebracht op de hoogste zuil. Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en ui... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
1204
Collectie
Exclusief, Lichte grafstenen, Modern, Onderhoudsvrij, Zuilen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Grijs, licht
Liggende deel
Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Grijs
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Monument met een compositie van drie zuilen. In de laagste zuil is een RVS lantaarn opgenomen. De tekst is gezandstraald aangebracht op de hoogste zuil.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen