close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen met glas en hout foto 1

Grafsteen met glas en hout Glas, hout

Grafsteen met een houten kruis en een glasplaat voor de belettering.Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam. Hout staat bekend om zijn warme, natuurlijke uitstr... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
18812
Collectie
Christelijk, Kruis, Modern
Graftype
Kort graf
Kleur
Grijs
Liggende deel
Natuursteen
Materiaal
Glas, Hout
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafsteen met een houten kruis en een glasplaat voor de belettering.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Hout

Hout staat bekend om zijn warme, natuurlijke uitstraling die een breed spectrum aan kleuren en tinten omvat. Elke houtsoort brengt zijn eigen unieke sfeer en textuur met zich mee. De variatie in nerfpatronen, vaak uniek voor elke stuk, voegt een persoonlijke toets toe die de schoonheid van de natuur weerspiegelt. Hout symboliseert groei, leven en vernieuwing, en staat tegelijkertijd voor stevigheid en duurzaamheid. Het is een materiaal dat met de tijd meegaat en een diepere verbinding met de aarde en haar cycli biedt. Deze eigenschappen maken het een bijzonder en veelzijdig materiaal, gewaardeerd om zijn esthetiek en symbolische waarde.

Soortgelijke modellen