close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafzerk met een fotoprint op glas foto 1

Grafzerk met een fotoprint op glas Glas, natuursteen

De fotoprint op glas zorgt voor mooie, heldere kleuren op deze grafzerk. De lavendel op de foto komt terug als grafbeplanting. Zo ontstaat een mooi en sfeervol geheel. Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed g... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
20588
Collectie
Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Antraciet, Blauw, Grijs, Kleurrijk, Zwart
Liggende deel
Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal
Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Grijs
Productsoort
Fotoartikel
Staande deel
Natuursteen en glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

De fotoprint op glas zorgt voor mooie, heldere kleuren op deze grafzerk. De lavendel op de foto komt terug als grafbeplanting. Zo ontstaat een mooi en sfeervol geheel.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen