close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafsteen strak uitgevoerd Natuursteen

Grafsteen met strakke lijnen die het geheel een moderne uitstraling geven. Bij dit monument heeft men er voor gekozen de grafbeplanting door Den Hollandsche te laten verzorgen.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis ... lees meer >
Product
4663
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Antraciet, Grijs
Liggende deel
Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Antraciet, Grijs
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafsteen met strakke lijnen die het geheel een moderne uitstraling geven. Bij dit monument heeft men er voor gekozen de grafbeplanting door Den Hollandsche te laten verzorgen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen