close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen tulp foto 1

Grafsteen tulp Natuursteen

Deze grafsteen is gemaakt naar de vorm van een tulp. De bloem en de rest van het monument zijn van gepolijst zwart graniet. Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, acce... lees meer >
Product
20916
Bloem, plant of boom
Bloem/plant 3d, Tulp
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
donker, Zwart
Liggende deel
Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Zwart
Productsoort
Fotoartikel
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Deze grafsteen is gemaakt naar de vorm van een tulp. De bloem en de rest van het monument zijn van gepolijst zwart graniet.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen