close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komend weekend zijn wij openarrow_forward
Grafsteen tweedelig hart 2 foto 1

Grafsteen tweedelig hart 2 Natuursteen

Grafsteen met twee halve harten en voorzien van gravure geplaatst op een voetstuk. Tevens zijn in dit grafmonument echte Swarovski edelsteentjes verwerkt.Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijk... lees meer >
Product
43655
Artikelnummer
Persoonlijk en uniek
Collectie
Hartvormige lettersteen
Graftype
Enkel
Materiaal
Natuursteen
Persoonlijke toevoeging
Hart, Persoonlijke foto - natuursteen
Productgroep
Grafmonumenten
Productsoort
Fotoartikel
Steennaam
Orion graniet
Subtype
Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Symboliek
Foto, Hart
Vorm
hart
Vormgeving
Hartvormige lettersteen, Mensen/heiligen
Productomschrijving
Grafsteen met twee halve harten en voorzien van gravure geplaatst op een voetstuk. Tevens zijn in dit grafmonument echte Swarovski edelsteentjes verwerkt.
Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Foto
Maak uw gedenkteken persoonlijk door de toevoeg van een foto. Het maakt de grafsteen direct herkenbaar en roept mooie herinneringen op. Onze grafische afdeling kan u helpen met de eventuele bewerking van uw fotomateriaal.

Hart
Het hart staat symbool voor de liefde en is daarmee een populaire keuze als vorm voor een grafmonument. Vaak is het de lettersteen die deze vorm krijgt. Wanneer er twee harten, oftewel een dubbelhart, wordt toegepast, dan staat dit symbool voor de liefde tussen twee personen. Naast de vorm van een gedenksteen of de staande lettersteen, wordt de hartvorm ook veel toegepast als accessoire, decoratie of uitsparing.

Soortgelijke modellen