close
9.1 van 10
 uit 267 beoordelingen
Heeft u advies nodig? Stel uw vraag phone038-3312175
beenhere Al ruim 150 jaar vakmanschap sinds 1862
Grafsteen tweedelig hart 2 foto 1

Grafsteen tweedelig hart 2 Natuursteen

Grafsteen met twee halve harten en voorzien van gravure geplaatst op een voetstuk. Tevens zijn in dit grafmonument echte Swarovski edelsteentjes verwerkt.Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat pa... lees meer >
Product
43655
Catalogus
Grafmonumenten
Collectie
Hartvormige lettersteen, Natuursteen, Staande steen zonder vloer
Graftype
Enkele grafsteen - staand
Materiaal
Natuursteen
Persoonlijke toevoeging
Hart, Persoonlijke foto - natuursteen
Positie
Staande steen zonder vloer
Productsoort
Fotoartikel
Steensoort
Orion graniet
Symboliek
Foto, Hart
Vorm
hart
Vormgeving
Hartvormige lettersteen, Mensen/heiligen
Productomschrijving
Grafsteen met twee halve harten en voorzien van gravure geplaatst op een voetstuk. Tevens zijn in dit grafmonument echte Swarovski edelsteentjes verwerkt.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.



Natuursteen


Foto
Maak uw gedenkteken persoonlijk door de toevoeg van een foto. Het maakt de grafsteen direct herkenbaar en roept mooie herinneringen op. Onze grafische afdeling kan u helpen met de eventuele bewerking van uw fotomateriaal.

Hart
Het hart staat symbool voor de liefde en is daarmee een populaire keuze als vorm voor een grafmonument. Vaak is het de lettersteen die deze vorm krijgt. Wanneer er twee harten, oftewel een dubbelhart, wordt toegepast, dan staat dit symbool voor de liefde tussen twee personen. Naast de vorm van een gedenksteen of de staande lettersteen, wordt de hartvorm ook veel toegepast als accessoire, decoratie of uitsparing.

Soortgelijke modellen