close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen hart 3 | E014 foto 1

Grafsteen hart 3 | E014 Natuursteen

Hartvormige Himalaya letterplaat geplaatst op een voetstuk met in de linker onderhoek een stukje hakwerk en op het linker deel een gravure. Op de rechter foto is een geplaatst monument getoond van gezoet Zwart graniet in combinatie met gepolijst Zwart ... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43651
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Hartvormige lettersteen
Dieren
Dieren decoratie 2d, Vogel
Graftype
Enkel
Kleur
Bruin
Materiaal
Natuursteen
Subtype
Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Hartvormige Himalaya letterplaat geplaatst op een voetstuk met in de linker onderhoek een stukje hakwerk en op het linker deel een gravure. Op de rechter foto is een geplaatst monument getoond van gezoet Zwart graniet in combinatie met gepolijst Zwart graniet.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen