close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen zuil 5 foto 1

Grafsteen zuil 5 Natuursteen

Grafsteen met hierin keitjes verwerkt. In deze keitjes zijn gezandstraalde teksten verwerkt ingelegd met bladgoud.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, ma... lees meer >
Product
43712
Collectie
Beelden en Symbolen, Budget, Exclusief, Kunstenaars, Zuilen
Graftype
Enkel
Kleur
Bruin
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Rood/oranje/bruin
Subtype
Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Productomschrijving
Grafsteen met hierin keitjes verwerkt. In deze keitjes zijn gezandstraalde teksten verwerkt ingelegd met bladgoud.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen


Soortgelijke modellen