close
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen cortenstaal Cortenstaal, glas

Grafsteen van cortenstaal en glas. Het graf is met Noorse keien aangevuld. Het opschrift in zowel het glas als in het cortenstaal zullen nooit vervagen.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
20090
Collectie
Exclusief, Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Kleur
Beige, Bruin
Liggende deel
Cortenstaal, Strip of band
Materiaal
Cortenstaal, Glas
Staande deel
Glas en cortenstaal
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafsteen van cortenstaal en glas. Het graf is met Noorse keien aangevuld. Het opschrift in zowel het glas als in het cortenstaal zullen nooit vervagen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen