close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Graftempel foto 1

Graftempel Natuursteen

Graftempel van natuursteen met accenten van staal. Onze adviseurs kunnen u helpen met het ontwerpen.Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
20826
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Graftempel, Lichte grafstenen, Robuust/groot
Graftype
Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur
licht
Liggende deel
Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Graftempel van natuursteen met accenten van staal. Onze adviseurs kunnen u helpen met het ontwerpen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen