close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Onderhoudsvrij dubbel grafmonument Brons, natuursteen

Dit dubbele grafmonument bestaat uit een dubbele grafzerk met twee dekplaten en een in het midden geplaatste brede lettersteen. Het is helemaal gemaakt van natuursteen. Deze steensoort heeft een fraaie olijfgroene kleurtint gemengd met de zachte grijze... lees meer >
Product
34723
Collectie
Ambachtelijk, Bijzonder persoonlijk, Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Onderhoudsvrij
Dieren
Dieren 3d
Graftype
Familiegraf - met vloer
Kleur
Groen
Liggende deel
Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal
Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Groen
Productsoort
Letterplaat
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Dit dubbele grafmonument bestaat uit een dubbele grafzerk met twee dekplaten en een in het midden geplaatste brede lettersteen. Het is helemaal gemaakt van natuursteen. Deze steensoort heeft een fraaie olijfgroene kleurtint gemengd met de zachte grijze basiskleur. Een speels detail in het ontwerp is de uitgehakte vorm van de het knaagdiertje bovenin de lettersteen. De opschriften zijn met verheven bronzen letters op de lettersteen aangebracht en dit kleur goed bij de groen-grijze achtergrond van het natuursteen. Ook bevat de lettersteen een verheven labarum icoon van brons met twee kleine alpha en omega tekens.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Soortgelijke modellen