close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafzerk 10 met RVS band foto 1

Grafzerk 10 met RVS band Natuursteen, rvs

Grafzerk van 5 cm dik met hier omheen een RVS band bevestigd. In de RVS band kan een uitgespaarde tekst worden verwerkt.Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in ... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44154
Collectie
Exclusief, Grafzerken, Modern
Graftype
Grafzerken
Kleur
Zwart
Materiaal
Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren
Zwart
Productsoort
Band, strook of strip

Informatie over dit gedenkteken

Grafzerk van 5 cm dik met hier omheen een RVS band bevestigd. In de RVS band kan een uitgespaarde tekst worden verwerkt.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen