close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komend weekend zijn wij openarrow_forward
Grafzerk foto 1

Grafzerk Brons, natuursteen

Grafzerk met brons en glas. De glasparels zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Het bronzen beeld op de grafzerk is eventueel te vervangen door één van de honderden beelden in onze showroom. Rechtsvoor op de grafzerk is verheven bronzen tekst aangebrac... lees meer >
Product
19049
Artikelnummer
15754
Catalogus
Inspiratietuin
Collectie
Grafzerken, Onderhoudsvrij
Diverse tags
Rivier
Graftype
Grafzerken
Kleur
Blauw, Grijs, Kleurrijk
Liggende deel
Natuursteen, Rivier
Materiaal
Brons, Natuursteen
Natuurlijk
Rivier
Natuursteen kleuren
Grijs
Persoonlijke toevoeging
Mensen , Regenboog, Rivier
Productgroep
Grafmonumenten
Symboliek
Mensen
Productomschrijving
Grafzerk met brons en glas. De glasparels zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Het bronzen beeld op de grafzerk is eventueel te vervangen door één van de honderden beelden in onze showroom. Rechtsvoor op de grafzerk is verheven bronzen tekst aangebracht.
Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.



Soortgelijke modellen