close
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Groot hart in roze grafmonument van glas Glas, rvs

Dit grafmonument heeft compacte afmetingen en is zodoende geschikt voor een kort graf. Het gedenkteken is ontworpen voor een meisje. Het grote glazen hart staat symbool voor de liefde en daarbij zijn er nog veel kleine harten verwerkt in het grafmonume... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
33933
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Hartvormige lettersteen, Jong en eigentijds, Kleurrijk
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Kleur
Roze, Wit
Materiaal
Glas, RVS
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Dit grafmonument heeft compacte afmetingen en is zodoende geschikt voor een kort graf. Het gedenkteken is ontworpen voor een meisje. Het grote glazen hart staat symbool voor de liefde en daarbij zijn er nog veel kleine harten verwerkt in het grafmonument. Het grote glazen hart is speciaal op maat ontworpen en vormgegeven met de familie. Zo is het ontwerp met de sierlijke roze letters op de mat-witte achtergrond tot stand gekomen. Onze grafische vakmensen zorgen er dan ook voor dat er geheel volgens uw wensen altijd een uniek beeld wordt gemaakt. Een ander uniek detail is de bijzondere druppelvormige structuur van het glas rondom en onder het hart, wat met een speciale smelttechniek van het glas is gemaakt. Onderaan de glasplaat zijn twee hartvormige houders van rvs te zien die de glasplaat stevig op zijn plek houden. Daarnaast komt de roze kleur nog een keer terug op de glazen toplaag van de omranding.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen